Šta treba da znate o alarmnom sistemu

Poštovani budući korisnici alarmnih sistema, u tekstu koji sledi, upoznajemo Vas sa osnovnim karakteristikama i funkcionisanjem alarmnihsistema.

Alarmni sistem štiti Vaš objekat na taj način što se prilikom ulaska u objekat, aktiviraju senzori pokreta, oni daju signal centrali i potom se aktiviraju sirene (unutrašnja ili spoljašnja) i “prepadaju” neočekivanog posetioca. U trenutku narušavanja prostora u Vašem objektu dobijate dojavu na mobilni telefon, u vidu glasovne poruke koja zona je “oštećena”, nakon toga putem određene šifre deaktivirate alarmni sistem. Ako u objektu imate sistem video nadzora, možete pogledati preko aplikacije ko je ulazio u Vaš objekat i aktivirao alarmni sistem. 

Opremu za alarmni sistem čine: centrala, šifrator, senzori, sirene, dojava, akumulatori, kablovi, trafoi… Kada se oprema grupiše-odabere na osnovu Vašeg zahteva i obeležja Vašeg objekta, stvara se-nastaje alarmni sistem . 

Kada u objektu ne postoji fiksna telefonska linija, dojava na mobilni telefon se vrši pomoću modula PCS250. Pritom je potrebno da se u uređaj ugradi SIM kartica, preporučujemo post paid.

Garancija važi ako instalaciju uradi montažer sa licencom.

Podeli na mrežama:

Facebook
Twitter

Ostavite odgovor

Informiši se

Pročitaj još

Šta treba da znate o alarmnom sistemu

Poštovani budući korisnici alarmnih sistema, u tekstu koji sledi, upoznajemo Vas sa osnovnim karakteristikama i funkcionisanjem alarmnihsistema. Alarmni sistem štiti Vaš objekat na taj način

Detaljnije »

Šta sve treba da znate o video nadzoru

Poštovani budući korisnici opreme za video obezbeđenje, u tekstu koji sledi, upoznajemo Vas sa osnovnim karakteristikama i funkcionisanjem video obezbeđenja. Video obezbeđenje štiti Vaš objekat

Detaljnije »